Servicii


Ambasad'Or Dent vine în întâmpinarea dumneavoastră cu următoarele servicii


Estetică dentară

Excelență prin personalizare! În cadrul unei consultații vei afla totul despre ultimele tipuri de materiale folosite în estetica dentară.

Implanturi dentareChirurgie Dento-Alveolară

Folosim cele mai noi tehnici și tehnologii în chirurgia dento-alveolară, astfel încât și cele mai complicate cazuri să fie realizate fără disconfort.

Edodonție

Tratamentul de canal efectuat la microscop de către un specialist în endodonție microscopică, oferă pacientului garanția unei manopere impecabil realizate.

Odontologie

Tratăm cu succes leziunile carioase precum și cele necarioase care pot fi fracturi, distrofii sau leziuni de uzură dentară prin metode minim-invazive și cu materiale biocompatibile, care au o rezistență și estetică asemănătoare smalțului dentar.

Protetică

Protetica dentară este o ramură vastă a stomatologiei care implică de cele mai multe ori efortul susținut al echipei noastre de medici care au o pregătire și experiență profesională pe diverse specializări: chirurgie, endodonție, protetică și ortodonție.

Ortodonție - aparate dentare

Tratamentul ortodontic poate avea succes la orice vârstă, fiind mereu la modă! Simplu sau colorat, metalic, transparent sau ceramic, aparatul dentar este preferarul tuturor.

Pedodonție

Și cariile dinților de lapte se tratează, nu doar cele de pe dinții definitivi. Nu te gândi că oricum se schimbă, pentru că este foarte important ca cei definitivi să erupă pe un teren sănătos.

Profilaxie dentară

Profilaxia dentară reprezintă prima și cea mai importantă etapă în îngrijirea dinților. Metodele moderne de îngrijire dentară efectuate în cabinetul nostru vor fi completate de sfaturi importante ce vă vor ajuta să obțineți zâmbetul mult visat.


Cu multă pasiune, avem grijă de zâmbetul dumneavoastră! 
Dr. Andra Șerban

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Apăsați tasta ctrl și derulați simultan pentru a mări harta

Date cartografice
Date hartă ©2018 Google, INEGI, ORION-ME
Date cartograficeDate hartă ©2018 Google, INEGI, ORION-ME
Date hartă ©2018 Google, INEGI, ORION-ME
Hartă
Satelit