duminică, 4 noiembrie 2018

8 motive pentru care ar trebui să vă spălați dinții de două ori pe zi

Periajul dinților dvs. cel puțin de două ori pe zi ar trebui să fie o parte integrantă a zilei dvs., la fel de important ca și mâncarea. Există multe motive pentru care este important să vă periați dinții de două ori pe zi, unele dintre ele fiind evidente, în timp ce altele sunt mai puțin cunoscute.

Iată opt motive pentru care ar trebui să vă spălați dinții zilnic:

1. Menținerea unei respirații proaspete: Când nu vă periați dinții în mod regulat, apar bacteriile nocive în gură care pot provoca o varietate de probleme. Pentru a preveni apariția bacteriilor, asigurați-vă că vă spălați dinții de două ori pe zi. În ajutor, atunci când nu vă permite contextul să vă spălați dinții, puteți mesteca gumă fără zahăr după fiecare masă.

2. Împiedică boala gingiilor: Dinții dumneavoastră sunt în pericol de a acumula  placă dentară atunci când nu vă spălați frecvent. Placa este o acumulare de bacterii și alimente care apare în gura tuturor, sub forma unei paste/plăci întărite la baza dintelui, placă ce poate duce la gingivită. Aceasta este adesea prima etapă a bolii gingivale care provoacă inflamarea gingiilor și sângerările lor atunci când le periați.

3. Îndepărtează petele de dinți - Pasta de dinți conține abrazivi ușori, care au rolul de a îndepărta resturile și petele de pe suprafața dinților, lăsându-i curați și mult mai sănătoși.

4. Poate nu știați dar spălatul dinților poate reduce șansele de a obține un atac de cord sau a unui accident vascular cerebral - Bacteriile din gură se pot deplasa în josul fluxului sanguin, crescând probabilitatea de creștere a colesterolului acumulat în artere. Acest lucru poate ridica, prin urmare, șansele de a obține un accident vascular cerebral sau un atac de cord.

5. Nu deranjați pe cei din jurul vostru. Dacă vorbiți cu o persoană sau mai multe, este destul de neplăcut ca ceilalți să suporte un aer nu tocmai plăcut respirabil. Acesta este un motiv în plus să vă spălați dinții. Pentru a nu mai spune și atunci când trebuie să vă sărutați cu o partenerul/partenera! Arată respect și pentru el/ea, dar și pentru voi. Periajul dinților este cel mai eficient mod de a scăpa de bacteriile din gură, de resturile alimentare, dar mai ales de mirosurile neplăcute..

6. Economisiți bani - Tratamentul danturii afectate de boală, este întotdeauna mai costisitor decât prevenția și este, de obicei, o muncă mult mai greu de realizat și pentru dumneavoastră, prin timpul alocat, dar și pentru doctorul dumnevoastră! Așa că, periajul dinților dvs. de două ori pe zi nu numai că vă va îmbunătăți sănătatea gingiei și a dinților dvs., dar va contribui la prevenirea problemelor în viitor, iar la final vă va lăsa cu economii de luat în seamă în bugetul dumneavoastră.

7. Atenție maximă în timpul sarcinii. S-a demonstrat că boala gingiilor poate crește șansa nașterii premature și a greutății scăzute la naștere. Dacă sunteți însărcinată, rețineți că bacteriile acumulate din gură, în cazul unei lipse a atenției acordate îngrijirii danturii, pot ajunge în fluxul sanguin al copilului, punându-l în pericol. De asemenea, poate fi una din multele cauze ale concepției întârziate și a impotenței.

8. Prevenirea demenței - Unele studii au arătat că sănătatea precară a danturii poate crește riscul de apariție a demenței cu 30% până la 40%.
Așa că cele 2-3 minute de periaj, de două ori pe zi, vă pot salva timpul și viața în multe privințe și puteți preveni multe boli grave! Nu neglijați această acțiune, mai ales că astăzi este mult mai ușor de realizat acest lucru, față de cum se  făcea în trecut!

Cu drag,
Dr.Andra Șerban
Ambasad’or Dent

Un comentariu:

  1. The aluminum items would assist the blanks while machining and permit the waste items to fall underneath the desk. Lee and Roberto also used a pneumatic cam system to clamp the fabric while aggressively chopping it. During Sallye Coyle’s first go to to Cerro Pacific, she and Plant Manager Roberto Carillo evaluated whether or not a ShopBot gantry device might replace the bandsaw methodology for making the three, four and 5 step risers. During best rated zippered compression stockings the preliminary exams, they arrange the ShopBot with the standard assist board and sacrificial board and used screws to carry the fabric in place.

    RăspundețiȘtergere

Apăsați tasta ctrl și derulați simultan pentru a mări harta

Date cartografice
Date hartă ©2018 Google, INEGI, ORION-ME
Date cartograficeDate hartă ©2018 Google, INEGI, ORION-ME
Date hartă ©2018 Google, INEGI, ORION-ME
Hartă
Satelit